Mrs Liljehall

Recept. Blommor. Pyssel. Familj.

Ränder och tänder

Kategori: USA-livet

Sitter och kollar på Lotta på Liseberg medan Stella sover sin förmiddagslur. Sverige med sin "sommar", hoppas det blir bättre snart för det är på tok för blött och kallt i Svea rike för att vara juni månad. Här är ju "problemet" det motsatta, det är alldeles för varmt vissa dagar. Men jag ska inte klaga, det är ljuvligt på morgonen, likaså kvällen. Jag tycker det är okej dagtid också, man vänjer sig vid att det är okej att svettas några veckor om året. Men med en liten bebis får vi nöja oss med att vara inomhus de värsta soltimmarna. Önskar jag kunde skänka några grader till Sverige och samtidigt bli av med några här utan att sakna dem.

Lite komiskt var det när vi fick paket på posten idag, av Stellas mormor. En jättefin stickad tröja i ljuvliga färger. Lite värmande i kylan. Nej, den kommer passa perfekt senare i år när det är lite svalare ute. Blev så glad för den, det finaste som finns är handstickade plagg.

Stella har snart massor av tänder att tugga med. Jag ser dem preciiis under tandköttet. Det är just nu ganska jobbigt i väntan på att dom ska igenom. Men hon äter iaf och sover som vanligt. Det är skönt. 
 

 
Ränder i fina färger.





Paj till kvällsfikat med vaniljsås i Mors dags-kannan.

Kommentarer

  • Emschen säger:

    Ja det hade varit väldigt trevligt om vi kunde få några graders värme av er. Nu verkar det iaf som att det ska bli lite värmare nästa vecka fast tja 15 grader är ju värmare än vad vi har haft idag...
    Söt tröja!

    Svar: Skönt, 15 grader är iaf bättre än 10. Hoppas ni ändå njuter av semestern. Solen och kommer nog snart!
    Kristin Liljehall

    2015-06-24 | 22:28:19
    Bloggadress: http://emschen.se

Kommentera inlägget här: